Over ons

Betrokkenheid


Als adviseur voelen wij ons een team met onze klanten. Vanwege onze interesse en persoonlijke benadering bouwen we aan hechte relaties. Zo leren we de klant en zijn behoeften goed kennen. Vertrouwen is daarbij het uitgangspunt. Dat maakt het mogelijk om de achtergrond van vragen te begrijpen en proactief te kunnen adviseren.


Kwaliteit


Onze fiscalisten zijn breed opgeleid, hebben een academische achtergrond en hebben ervaring opgedaan bij gerenommeerde belastingadvieskantoren ('Big 4'). We willen ons kenmerken door kwaliteit, iets wat wij willen waarborgen door ons advies doeltreffend, onderbouwd en pragmatisch te laten zijn. Als wij adviseren over complexe wetgeving dan vertrekken we vanuit de achtergrond van de regeling naar een passende oplossing. Uiteindelijk volgt een advies in begrijpelijke taal.


Vernieuwend


Je ziet het overal in terug, ons werk, ons team, ons kantoor en bijvoorbeeld de programma's die we gebruiken. Vernieuwing is nodig om bij te blijven, zowel in het vak als in de markt. Bij het optimaal bedienen van klanten hoort ook gebruik maken van de innovatieve oplossingen die efficiënt werken mogelijk maken. Door te blijven vernieuwen erkennen we steeds nieuwe mogelijkheden en blijft optimalisatie een constant proces.

Team


mr. J.G.Y.P. (Josanne) Jessen

Josanne heeft op 1 oktober 2019 WIJ Belastingadviseurs opgericht nadat zij werkzaam is geweest als belastingadviseur bij PricewaterhouseCoopers (PwC) en Meijburg & Co (onderdeel van KPMG). Bij deze kantoren heeft zij ervaring opgedaan als allround belastingadviseur met de focus op (inter)nationale advisering binnen de vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Binnen PwC heeft zij zich daarnaast toegelegd op het uitbouwen van de tax incentives praktijk met als specialisme het ondersteunen van innovatieve bedrijven bij het aanvragen van WBSO-subsidies en het toepassen van de innovatiebox.

Josanne heeft haar bachelor opleiding fiscale economie (cum laude) en master fiscaal recht in Maastricht afgerond, gevolgd door een business course en TOP master bij Meijburg & Co. Josanne heeft bij de grote kantoren de NOB beroepsopleiding gevolgd en is in haar laatste jaar bij PwC genomineerd als Young professional of the year.

Specialisaties van Josanne zijn onder andere: nationale en internationale dga-problematieken, (her)structureringen, optimalisatie en aanvragen van WBSO-subsidies en innnovatiebox toepassingen, verkrijgen van 30%-regelingen, automatisering en inrichting van financiële administraties en aangiften voor buitenlands belastingplichtigen.

Email: josanne.jessen@wijbelastingadviseurs.nl
Telefoon: +316 39 210 711

mr. N.A.L. (Noery) Wauben

Noery is sinds maart 2020 werkzaam als belastingadviseur bij WIJ Belastingadviseurs. Na het afronden van de bachelor en master fiscaal recht aan de Universiteit van Maastricht heeft Noery werkervaring opgedaan en beroepsopleidingen (NOB) afgerond bij de grote belastingadvieskantoren, Ernst & Young en BDO. In zijn functie als manager belastingadvies heeft Noery zich gespecialiseerd in (internationale) tax planning van directeur grootaandeelhouders, familiebedrijven, middle market en startups.

Specialisaties van Noery zijn onder andere: herstructureringen (fusies en splitsingen), (r)emigraties en immigraties, directeur grootaandeelhouders en familiebedrijven, startups en zelfstandige specialisten in de medische en technologische sector.

Email: noery.wauben@wijbelastingadviseurs.nl
Telefoon: +316 47 593 440